img

Orar de lucru L.-V. - 8:30-17:30 S. - 8:30-13:00

img + (373)

MAKITA continuă să extindă echipamentele și instrumentele pentru beton

23 februarie 2023, La Mirada, CA-Makita S. U. A., Inc., producător de instrumente și accesorii profesionale de înaltă calitate, a introdus mai multe instrumente în sistemul LXT în expansiune, cu noul instrument de legare a barei de capacitate profundă, fără fir, fără perii, 18V LXT, fără perii (XRT02).

 

"Noul instrument de legare a barelor de adâncime este un plus vital pentru familia noastră de instrumente de legare a barelor de armare", a declarat Rufus Richardson, sr. manager de produs, comercial, Makita S. U. A. " Acest lucru oferă acum o soluție utilizatorului de beton/prefabricat pentru a putea lega armăturile cu diametru mai mare care sunt necesare în unele structuri. Cererea pentru un instrument de capacitate mai profundă s-a umplut.

 

Echipamente și unelte din beton

Setul de instrumente de legare a barei de capacitate profundă fără perii 18V LXT LXT (XRT02TK) are o capacitate de legare de 5.000 de legături de armare cu diametrul #4 x #4 folosind o baterie de 18V LXT LXT 5.0 Ah. Are o capacitate maximă de legare de # 8 x # 7 rebar și o capacitate minimă de legare de #4 x #4 rebar.

 

XRT02TK are o poziție centrală a tamburului de încărcare care oferă un echilibru suplimentar pentru o manevrare mai confortabilă și mai puțină oboseală atunci când utilizați instrumentul. Fiecare bobină de sârmă oferă până la 100 de legături de armătură #4 x #4, permițând o productivitate maximă.

 

Moduri De Operare

Instrumentul de legare a barei de capacitate profundă fără perii de 18V LXT, fără perii, are o funcționare în 2 moduri, care asigură o acționare simplă sau continuă a legăturii de sârmă pentru o legare rapidă și eficientă. Motorul fără perii elimină periile de cărbune, permițând motorului să funcționeze mai rece și mai eficient pentru o durată de viață mai lungă. Utilizatorul poate regla digital puterea de legare pentru a se potrivi diferitelor cerințe de rezistență la tensiune.

 

Sârmă de legătură Makita fabricată în SUA

Makita oferă sârmă de legătură de 21 de guage, care este fabricată cu mândrie în SUA. Pachetele de role de sârmă oferă până la 120 de legături care permit o productivitate maximă. Sârma în sine este sârmă de oțel neagră recoaptă pentru o productivitate maximă. Rolele în sine au un design de încărcare rapid și ușor, care permite utilizatorului să minimizeze timpul de nefuncționare.

 

Caracteristici De Confort

Caracteristicile de confort includ un mâner moale cauciucat ergonomic pentru un confort sporit și o clemă pentru curea care permite instrumentului să rămână aproape de operator în orice moment. Declanșatorul are un comutator de blocare a alimentării care necesită două acțiuni pentru a angaja instrumentul. XTR02 dispune de un tambur de sârmă rapid și fără sudură, Design ușor de încărcat, cu un mecanism de blocare automată încorporat în capacul de protecție. Instrumentul de legare a barei cântărește doar 5,7 lbs. cu o baterie de 18V LXT de 5.0 Ah instalată pentru confortul utilizatorului.